Personal Shopper
& Stilkonsult
"Alla har en stil. Person eller företag. Stil kommer inifrån, du måste bara veta hur du får den att synas på utsidan. Detta kan jag hjälpa dig med"
Mindi Lundqvist
Boka
Privatperson

Personal Shopping för privatperson

Är du privatperson och vill ha hjälp  med din egen personliga stil och garderob eller med din arbetsgarderob?

Läs mer här ›› 

 

Stilkonsult och Stilprofil för företag

Gör det ännu lättare för er att nå era kunder. För företag aom vill få hjälp med en stilprofil.  

Läs mer här ››

Kläderna gör mannen 

Ett slitet gammalt uttryck men många gånger finns dessa gamla uttryck kvar av en anledning. Är det dags att uppdatera garderoben, ska du ut i svängen igen eller har du fått ett nytt jobb? Är du helt ointresserad av shopping och vill bara ha det gjort? Oavsett anledning är du varmt välkommen till mig. Jag är din  Personal Shopper. 

Läs mer här ››  | Boka ett första möte

”Meningen är att du ska se ut och känna dig som dig själv, ditt bästa dig själv!”

Mindi Lundqvist, Personal shopper

VI HAR BOKAT MINDI

AnnSofi Cederörn, säljare och egen företagare

”Fylla 50 år trodde jag var livets slut. Det vände då jag bestämde att jag ska vara Drottning i mitt liv och hedra mig själv inifrån och ut. I detta beslut fann jag Mindi som tog mig in i "rummet" av att Få ha fokus på mig. Jag är SÅååå lycklig och njuter av Mindis strålande ansikte, professionella förhållningssätt och djupet av support för att Möta och bjuda in till allt som är möjligt för att hedra min inre Drottning. Mindi "står i sina skor", är ödmjuk och inkännande i mina önskemål och behov. ”

Ann-Sofi Cederörn
Säljare och Egen Företagare

Björn Liljeqvist Föreläsare, utbildare och läromedelsförfattare

Behöver alla en stylist? Kanske inte, men många skulle behöva Mindi.
Först en intervju. Vem jag är och vad jag vill blev Mindis utgångspunkt när hon letade fram ett stort och varierat urval jag sedan fick prova, tycka till om, välja bort och slutligen välja rätt. Mindis entusiasm och tränade blick gjorde väldig skillnad. Hon hade kunnat nöja sig med att göra mig snygg, men lärde mig också hur jag skulle tänka kring olika plagg och färger. Det var inte bara praktiskt att få hjälp att prova kläder - det blev en upplevelse att minnas. När vi var klara sade hon "det där är din stil" och det var uppenbart att hon hade rätt.
Rekommenderas!

Björn Liljeqvist 
Föreläsare, utbildare och läromedelsförfattare

Else May Ullander Kappen,  Egenföretagare

” Mötet med Mindi var något utöver det vanliga, jag blev behandlad som en prinsessa genom hela sessionen! Allt var framlagt i de olika butikerna, bara att prova med en egen påkläderska. Kläderna jag senare köpte var klassiska och står sig i många år. Kan varmt rekommendera Mindi, ett möte jag aldrig glömmer.”

Else May Ullander Kappen,
Egenföretagare

Petra Colleen, Konsult Stockholm

”Her personality made the whole experience even better. She immediately put me at ease and made the whole process fun!”

Petra Colleen,
Konsult Stockholm

 

mindi style & consulting