Personal Shopper & Stilkonsult
"Alla har en stil. Person eller företag. Stil kommer inifrån, du måste bara veta hur du får den att synas på utsidan. Detta kan jag hjälpa dig med"
Mindi Lundqvist
Boka
Privatperson

Personal Shopping för Privatperson

Är du privatperson och vill ha hjälp  med din egen personliga stil och garderob eller med din arbetsgarderob.

Läs mer här ›› 

 

Stilkonsult och Stilprofil för företag

Har du eller är ni ett företag och vill få hjälp med en stilprofil för ert företag som gör det ännu lättare för er att nå era kunder. 

Läs mer här ››

Kläderna gör mannen 

Ett slitet gammalt uttryck men många gånger finns dessa gamla uttryck av en anledning. Är det dags att uppdatera garderoben, ska du ut i svängen igen eller har du fått ett nytt jobb kanske. Helt ointresserad av shopping och vill bara ha jobbet gjort. Av vilken anledingning som helst är du varmt välkommen till mig för personal shopping hjälp. 

Läs mer här ››  | Boka ett första möte

”Meningen är att du ska se ut och känna dig som dig själv, ditt bästa dig själv!”

Mindi Lundqvist, Personal shopper

VI HAR BOKAT MINDI

”Her personality made the whole experience even better. She immediately put me at ease and made the whole process fun!”

Petra Colleen,
Konsult Stockholm

 

“I would highly, highly recommend working with Mindi to anyone who wants to add a little kick to their wardrobe.”

Björn Liljeqvist 
Föreläsare, utbildare och läromedelsförfattare

AnnSofi Cederörn

”Fylla 50 år trodde jag var livets slut. Det vände då jag bestämde att jag ska vara Drottning i mitt liv och hedra mig själv inifrån och ut. I detta beslut fann jag Mindi som tog mig in i "rummet" av att Få ha fokus på mig. Jag är SÅååå lycklig och njuter av Mindis strålande ansikte, professionella förhållningssätt och djupet av support för att Möta och bjuda in till allt som är möjligt för att hedra min inre Drottning. Mindi "står i sina skor", är ödmjuk och inkännande i mina önskemål och behov. ”

Ann-Sofi Cederörn
Säljare och Egen Företagare

” Mötet med Mindi var något utöver det vanliga, jag blev behandlad som en prinsessa genom hela sessionen! Allt var framlagt i de olika butikerna, bara att prova med en egen påkläderska. Kläderna jag senare köpte var klassiska och står sig i många år. Kan varmt rekommendera Mindi, ett möte jag aldrig glömmer.”

Else May Ullander Kappen, Egenföretagare