Föreläsningar

Kick off, konferens och Seminarier

Offert

Föreläsning


Konferans, Kick-off och seminarier
Boka en föreläsning med Stilkonsulternas grundare och huvudstylist Mindi Lundqvist. 

En annorluna och underhållade inspirationsföreläsning kan handla om bla. 

- Vad är stil egentligen och hur bygger man en personlig stil? 
- Vetenskapliga belägg för hur vi uppfattar varandra genom stil
- Stil och kommunikation
- Stil och mänskliga behov. 
- Stil och attraktion
- De gyllene stilreglerna, the rule off three, symetri och balans mfl knep

Föreläsningen anpassas utifån er och era behov och ert mål och syfte som arrangör av eventet eller konferensen. Ett populärt inslag för att göra föreläsningen extra interaktiv och engagerande är att vi klär och stylar någon/några av era medarbeter för stilinspirtaion och engagemang. 

Mindi är utbildad inom såväl mode och visualmerchandising samt har gedigen erfanhet och utbildning inom artisteri, skådeperleri och underhållning som har varit hennes andra bransh sedan barnsben. Därav vågar vi utlova en underhållande och spännande stund. Som stilkonsult har Mindi och Stilkonsulterna varit verksamma sedan 2011. Hon har klätt allt ifrån några av våra största företagsledare, kungligheter och artister till vanliga privatpersoner, represantiva personer, entreprenörer och nyblivna mammor. Det är inte mycket hon inte sett inom människors sökande i att hitta sin stil. De olilka "hangupps",  förutfattade meningar och stilfel man fastnar i genom åren är oftast universella och här har Mindi outtömliga tips och inblick att erbjuda inspirtion och underhållning kring. 

Ett fokus som hon ofta anlitas för är just föreläsningen med inslag kring " Personligt stil och kläders kraft" Hur kan ni på företaget öka era medarbetares prestationer och produktivitet enbart genom att uppmuntra och uppmana till personlig stil? Hur ser de vetenskapliga beläggen ut kring detta. Forskning inom områden som  "Fashion psykology" är på frammarsh även i vårt land direkt ifrån USA. Hur kan NI använda er av detta för att uppnå er och era medarbetares fulla potensial och därigenom öka  produktivitet och framgång i era affärer. 

" Hej Mindi, Stort tack för din medverkan på vår kick-off. Det blev verkligen en superbra avslutning på våra dagar på Grinda. Alla jag pratat med tyckte det var både kul och tänkvärt, blev många roliga samtal på middagen sen om stil och kläder. Inte minst att kollegor fick agera modell blev ju väldigt bra."  
VD, Paues Åberg Communications

" Mindi du är helt fantastisk ju. Så underhållande och inspirerande. Kommer rensa ut alla kläder som jag nu vet inte sitter bra på mig och inte gynnar mig i min vardag och i mitt jobb. Fått ett helt nytt självförtroende kring hur jag ska tänka om morgonen när jag går till jobbet nu. Det var spännande att komma till jobbet på måndagen och se hur kollegor tagit till sig dina tips efter bara en förläsningen. Stämningen har varit kul på jobbet då fler har vågat vara mer modiga i sina klädval och lite gladare och roligare att hänga med. "  
Medarbetare Pfizer 

"Everybody should hear this lecture about dressing to give off your self. Very interesting point off view to dress to give something off your self, not to take space from somebody else. Always thought that If I started taking an interest in dressing I hade to dress exclusively for my self and only after my preferences. I never thought about how much I can actually influnece how other people percive me just by dressing differently and with awareness of for example the term Enclothed Cognition "
Medarbetare VOLVO 

Välkommen med eran förfrågan.