Garderobsanalys och rensning av din garderob

4 299,00 kr

Dags att ta ett omtag om garderoben. 

Här hjälper vi till att analysera garderoben och rensa ut för att du ska kunna få en nystart och upptäcka din egen garderob igen.
Hur kan vi kombinera det du redan har? Vad saknas egentligen och vilka inköp ska du satsa på?

Vi guidar i vad som kan vara värt att investera i innan vi fyller på en redan överfull garderob. 

Vi vägleder dig även kring hur du ska fortsätta tänka kring din garderob, hur den ska bli hållbar, gångbar och mer du. 

 Vi följer givetvis folkhälsomyndighetens rekommendationer och vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder inför ett besök hos dig.
Tjänsten kan även utföras ONLINE

 

I tjänsten ingår en inledande djupintervju och du får ett formulär att fyll i innan vi hörs och ses. Allt för att vi ska få veta vad vi behöver för att kunna guida dig till att hitta just din stil och bygga just din garderob utifrån dina behov.

Tjänsten tar ca 3,5 -4h och utförs i hemmet.
Tidsbokning görs i samråd med dig och vår konsult efter tillgänglighet och önskemål. 

(Överskrider vi tiden läggs h debitering på den överstigande tiden med start varje halvtimme )

TIPS:
Vårt mest populärare presentkort. Önska till dig själv eller ge till någon du tycker om. Skriv i meddelande raden var du vill att ett eventuellt presentkort ska skicka.
Maila eller ring oss för vidare frågor och individuella önskemål och lösningar. 

Många upplever detta som just en upplevelse, en resa i dig själv, hur du ser på dig själv i förhållande till hur du klär dig, varför du klär dig på ett visst sätt. Varför finns det som finns i garderoben egentligen? Varför shoppar du som du gör? Handlar du för det liv du har eller det liv du vill ha eller kanske hade? Vad du vill projicera utåt och hur du egentligen ser på dig själv överlag. Här finns egentligen inga rätt eller fel utan mer en förståelse för varför du har gjort eller gör på ett visst sätt och hur du själv sen kan göra medvetna val för att inte känna dig slav under din befintliga garderob utan istället ta kontroll över den och din presentation av dig själv. 
Boka en nystart och upplevelse av dig själv och var du står idag.