Personalshopping, Klädprovning och Stilcoachning i ditt eget hem

8 200,00 kr

  • Vår lyxigaste tjänst. Där vi förbereder och gör shoppingen åt dig och kommer till ditt hem. 
  • Denna tjänst innebär att vi kommer till dig för en klädprovning där vi har utfört en personalshopping för din räkning och införskaffat ett kurerat urval  helt utifrån tillhörande intervju som görs innan där vi tar fram stilprofil, dina storlekar och mått, tittar på bilder, budget och ditt behov i stort. 
  • Vi genomför en full Stilrådgivning och coachning av dig och din stil med handfasta stiltips, bilder på provade outfits och hur du ska tänka framåt för att själv sätta ihop outfits.
  • En lyxtjänst med full service där vi fixar allt hem till dig där det ingår eventuella returer och byten av storlekar och färger efter varje tillfälle. 

Tidsåtgång:

I paketet ingår en djupintervju och framtagning av din stilprofil på ca 1 - 1,5h

Efter det görs en provning tillsamman där vi har införskaffat kläder, skor och accessoarer. Allt utifrån ditt behov, dina storlekar och dina önskemål ca 3-3,5 h

Två tillfällen för återkoppling före och efter på ca 30-45 min var 

Denna tjänst får gärna föregås av en garderobsanalys  för att garantera optimalt resultat på vad du behöver och vad som saknas i din garderob.

Tjänsten syftar till att få till en förändring/ uppgradering/ nystart av din garderob. Vi vill förordna långsiktigt tänk i förhållande till de inköp som görs i form av god kvalitet och produktion. För att kunna uppnå ett kvalitativt och hållbart resultat på dessa plan och för att du ska få ut så mycket som möjligt av tjänsten förutsätts att det finns en klädbudget om minimum 25 000:-