Personalshopping, Klädprovning och Stilcoachning i vårt Showroom

6 300,00 kr

  • Vår populäraste tjänst som syftar till att ta ett omtag på din garderob. Där vi förbereder och gör shoppingen åt dig.
  • Denna tjänst innebär att du kommer till oss för en klädprovning där vi har utfört en personalshopping för din räkning och införskaffat ett kurerat urval helt utifrån tillhörande intervju som görs innan där vi tar fram stilprofil, dina storlekar och mått, tittar på bilder, budget och ditt behov i stort. 
  • Vi genomför en full Stilrådgivning och coachning av dig och din stil med handfasta stiltips, bilder på outfits och hur du ska tänka framåt. 

I paketet ingår en djupintervju och framtagning av din stilprofil. 

Efter detta görs en provning på ca 3-3,5 h tillsamman där vi har införskaffat kläder, skor och accessoarer. Allt utifrån ditt behov, dina storlekar och dina önskemål.

Denna tjänst får gärna föregås av en garderobsanalys  för att garantera optimalt resultat på vad du behöver och vad som saknas i din garderob.

I denna tjänst ingår två tillfällen: 

  • Första tillfället är en intervju på 1-1,5h där vi djupdyker i personen i fråga.
  • Andra tillfället består av 3 - 3,5h provning där vi har förberett kläder för just dig och dina önskemål och behov. 

En helhetstjänst med fokus på bara dig som ger ett garanterat och varaktigt resultat i din garderob. Nya ögon på dig själv, en förenkling av din vardag och framför allt en utveckling av dig själv. Många beskriver upplevelsen som just det, en upplevelse och resa i sig själv. Man får syn på hur man ser på sig själv och hur man faktiskt vill bli sedd och hur man vill uppfattas. En coachning av dig i förhållande till din klädstil och vad du sätter på dig. Du får kontroll och kan göra medvetna val kring din egen yttre representation.

Tjänsten syftar till att få till en förändring/ uppgradering/ nystart av din garderob. Vi vill förorda långsiktigt tänk i förhållande till de inköp som görs i form av god kvalitet och bra produkt produktion. För att kunna uppnå ett kvalitativt och hållbart resultat på dessa plan och för att du ska få ut så mycket som möjligt av tjänsten förutsätts att det finns en klädbudget med start på minimum 17 000:- 
( Vill du ge bort denna tjänst bör du därför säkerställa detta för att upplevelsen och resultat inte annars ska utebli. Vi förslår i annat fall att börja med att ge bort en Garderobsanalys som inte förutsätter ytterligare budget till att börja med. ) 

Vi följer givetvis folkhälsomyndigheternas rekommendationer och alla nödvändiga åtgärder vidtas vid möte och produkthantering för att motverka ev resterande risk för covid19