FAQ

Här kan du får svar på de mest ställda frågorna som vi får om hur vi arbetar:

" Jag vill boka tid hos er. Hur går det till och hur arbetar ni? "

Vi arbetar som sagt helt utifrån varje kund och dennes behov men upplägget vi har för att säkerställa en bra kvalitet och hållbarhet på slutresultatet i din garderob ser ut enligt följande: Frågeformulär vid bokad Konsultations tid. Konsultation på ca 1 h online eller på plats hos dig eller oss. Här fastställer vi ditt behov och stilprofil. Vi bestämmer även under detta samtal hur vi går vidare. Om det är att rensa och analyser garderoben hemma först för att få syn på det som faktiskt redan finns och rensa ut det som tar plats ifrån det som faktiskt behövs. Efter detta bokar vi sedan klädprovninen eller personalshoppingen. Vi rekommenderar minst två sessioner för att få ett bra och långsiktigtt reslutat då det oftast är en process och resa i dig själv och vi lär oss dig bättre för varje gång. Alltså KONSULTATION 1h - GARDEROBSANALYS 4H - KLÄDPROVNING/ PERSONALSHOPPING ca 4H - UPPFÖLJNING vid behov

Vad skiljer er ifrån andra aktörer på marknaden? 

Vi på Stilkonsulterna arbetar uteslutande utifrån varje person och är inte bundna till någon butik, galleria eller märke. Detta gör att vi utarbetar en stilprofil helt utifrån varje kund som kommer till oss. Vi har ett långt och djup dykande första möte där vi tar reda på vem du är och tillsammans tar vi fram en stilprofil som vi arbetar mot. Det är utifrån denna som vi sedan tittar på den befintliga garderoben och slutligen kommer fram till vad som saknas i din garderob för att du ska få en så komplett och gångbar garderob som möjligt som passar dig och dina behov i vardagen och det liv du lever. Vi har sedan ett arbetsätt som oftast innebär att du inte behöver sätta en enda fot själv i en butik utan vi gör all shopping åt dig och du kommer bara till oss eller vi hem till dig. Där har vi en provning och en stilguidning utifrån vad vi kommit fram till att du behöver. Du väljer tillsammans med oss sedan ut vad du vill behålla och vi tar hand om allt övrigt. Du faktureras i efterhand och vi kan buda hem allt till dig. Vi gör mycket förarbete då själva shoppingen för oss handlar om att hjälpa dig att handla "rätt" och för att kunna göra det krävs insyn i dig och ditt liv och sedan reserch av vad som finns på marknaden idag för att kunna erbjuda dig det som passar dig absolut bäst gällande, passform, stil och budget.

Varför ska jag välja er istället för någon annan aktör? 

Vi har gjort detta sedan 2010 och Mindi var en av de första fristående personal shoppers på marknaden. Mindis gedigna barkgrund och utbildning inom såväl retail och mode som artistbranschen och näringslivet är det som gjort företaget framgångsrikt. Kombinationen av den samlade kompetensen och hennes härliga skånska personlighet är det som lett till att vi vi kunnat vara verksamma ända sedan start med ett stort antal stamkunder ifrån både artist, näringsliv och privatpersoner. Vi är exklusiva och ensamma med att erbjuda dig våra så kallade "klädprovningar" där du inte behöver gå med oss och shoppa. Vi lägger ner mycket tid på dig och har ett stort intresse för just dig och ditt behov. Vissa jämför oss med en polyester tröja kontra en i kashmir. Vissa menar att det är som om du går till en allmänläkare eller en privatläkare. Du får helt enkelt mer ifrågan om service och kunskap.

Vad kostar det? 

Våra priser och tjänster hittar du under menyn : Tjänster - Paket & Priser

Personalshopping

Budget?

Vi rekommenderar en budget på minst 15 000:- för ett helhetsomtag i garderoben till att börja med. Exklusive pris för tjänsterna.

Personalshopping Stilkonsultering

Vem passar ni för? 

Vi passar för den som har ett behov av kläder som representations medel eller som helt enkelt vill få en garderob som gör att man varje morgon känner sig som sitt absolut bästa jag när man klär på sig om morgonen. En garderob som passar det liv du lever och som understödjer dig i det du tar dig för i livet. En garderob som hjälper dig att se på dig själv utifrån dina absolut bästa sidor om som därigenom hjälper dig att få andra att se det bästa i dig, se det som du vill projicera om kommunicera till din omgivning. Vi är lika mycket, om inte mer, än tjänst för personlig utveckling som vi är en stil- och klädservice. Vi passar för dig som har ett behov av rätt kläder men som inte själv har tiden eller intresset att shoppa själv.

Presentkort personalshopping

Kan man ge bort era tjänster i present och hur funkar det? 

Du kan absolut ge bort våra tjänster i present och vi rekommenderar då att man ger bort framför allt Garderobsanalys och Stilkonsultationer om man inte också erbjuder en klädbudget om man bokar en klädprovningen då dessa tjänster kräver det för att kunna utföras. Du kan få ett presentkort skickat till dig ifrån oss eller så skapar du ett eget. Vi har gjort personliga video hälsningar till jubilarer mm så när det gäller att skapa ett "personligt presentkort" är vi med på det mesta:) Du erbjuder oss kontaktuppgifter till mottagaren av presenten och vi bokar sedan tid tillsammans i samråd med mottagaren om så önskas. Annars bokar vi en tid direkt med dig. En första konsultation ingår i alla våra tjänster så även våra presentkort.