Photo Genique Academy

Fotodagar

Anmäl ditt intresse här

Professionella fotopaket för VD´n, ledaren, talaren och entreprenören

Stilkonsulterna i samarbete med fotograf Marie-Therese Karlberg, och Photo Genique Academy presenterar för 3:dje året i rad "Photo Genique Academy".

Fotodagar upplagda för att lösa dina proffesionella fotobehov under en dag. Vi fotar och stylar dig under en och samma dag för flera olika miljöer och behov. Du går därifrån med en härlig upplevelse, självförtroendeboost och proffesionella bilder redo att användas direkt.

Coachning, hur du ska sitta och stå, hårstyling, Make-up och klädstyling. Allt detta får du hjälp med här under Photo Genique Academy med hjälp av vårt team med proffsfotograf Marie-Therese Karlberg i spetsen. Läs mer här: photogeniqueacademy.com

Fotodagar 

Ungefärligt upplägg och tider under våra fotodagar

10.00 Uppstart 
10.00 - 12.00 Make up, Hår och Styling hjälp 
12.00 - 13.00 Fototillfälle 1
13.00 - 14.00 LUNCH 
14.00 - 15.00 Fototillfälle 2
15.00 - 15.30 FIKA
15.30 - 16.30 Fototillfälle 3

​Upplägg och Pris

Dessa miljöer ingår:  Studio – Kontorsmiljö – Utomhus 
Bildpaketet med olika kläder i olika miljöer med styling och klädhjälp både innan och under dagen.
Hel, halvfigur och porträtt.  Bilderna är färdiga att användas direkt. 

Vi reserverar oss för COVID19 uppdateringar och förbehåller oss rätten att anpassa eventet utifrån rådande restriktioner och vi följer givetvis folkhälsomyndighetens alla restriktioner och planerar att genomföra eventet i små grupper.

Att synas är att finnas idag.

Att få till ett bra foto handlar framförallt om att känna sig bekväm och känna självförtroende. Därför är det en bra investering att få hjälp med hår, makeup och icke att förringa, rätt val av kläder så man ställer sig framför kameran med en inre stark känsla. Att hitta en fotograf som får en att le naturligt och känna sig ”som en stjärna” gör också en enorm skillnad på slutresultatet. Innan du sätter igång behöver du även tänka igenom vad du vill förmedla med bilden.  Här spelar kläder en stol roll.

 

Stylingpaket - För dig som tycker det är svårt med kläderna inför en fotografering

Här är vi på Stilkonsulterna proffs på att få dig att se ut som du vill känna dig och få ihop din look med ditt budskap. Inför dessa fotodagar ingår det en Stilkonsultering där vi innan din fotodag går igenom din garderob hemma hos dig eller ONLINE och plockar ut och bestämmer dina outfits för de olika bilderna.

Utöver detta kan du även köpa till yttreligare stilkonsulterings tjänster. Till exempel en garderobsrensning med en klädprovning hemma hos dig. Vi kan alltså genomföra en shopping och en provning innan fotograferingen för att komplettera med det du eventuellt saknar och som du sedan kan behålla efter din fotografering för att kunna leva upp till dina nya snygga bilder IRL. Sedan är vi givetvis med under fotodagen och ser till att allt ser rätt ut och sitter på plats under själva fotograferingen. 

Valbara Styling- och Personalshoppingpaket: Här ingår en djupintervju, garderobsresning, outfitplanering och personalshopping och komplettering inför fotodagen och din fortsatta garderob. 
Välj den del som du har behov av och som passar dig, din budget och din tid. 

Vi tar fram en modell och ett styling paket som passar dig med det du behöver.
Hör av dig för en och förslag på upplägg

Anmäl ditt intresse idag för att få löpande uppdateringar om våra fotodagar och säkra din plats.

Vi reserverar oss för COVID19 uppdateringar och förbehåller oss rätten att anpassa eventet utifrån rådande restriktioner och vi följer givetvis folkhälsomyndighetens alla restriktioner.

Stilkonsulterna och Photo Genique Academy