Photo Genique Academy Anmäl ditt intresse här

Professionella fotopaket för VD´n, ledaren, talaren och entreprenören

Stilkonsulterna i samarbete med fotograf Marie-Therese Karlberg, och Photo Genique Academy presenterar för 3:dje året i rad "Photo Genique Academy".

Fotodagar upplagda för att lösa dina proffesionella fotobehov under en dag. Vi fotar och stylar dig under en och samma dag för flera olika miljöer och behov. Du går därifrån med en härlig upplevelse, självförtroendeboost och 60 proffesionella bilder redo att användas direkt.

Kroppscoaching, hur du ska sitta och stå, hårstyling, Make-up och klädstyling. Allt detta får du hjälp med här under Photo Genique Academy med hjälp av vårt team med proffsfotograf Marie-Therese Karlberg i spetsen. Läs mer här: photogeniqueacademy.com

​Upplägg och Pris

Dessa miljöer ingår:  Studio – Kontorsmiljö – Utomhus 
Bildpaketet 60 bilder med olika kläder i olika miljöer.
Hel, halvfigur och porträtt.  Bilderna är färdiga att användas direkt. 

Pris heldag ink lunch 12 000:- exkl moms
Boka din plats här. PhotoGeniqueAcademy

Vi reserverar oss för COVID19 uppdateringar och förbehåller oss rätten att anpassa eventet utifrån rådande restriktioner och vi följer givetvis folkhälsomyndighetens alla restriktioner. 

FOTODAGAR​

20/1 • 24/2 • 24/3

​Plats: Haymarket/Stockholm

09.00 Hår& make-up
11.00 fotografering 1
12.00 Lunch 
13.00 fotografering 2
14.00 fotografering 3
​Vårt team med stylist frisör och make-up artist är med under varje fotografering

16.00 samling och avstämning
18.00 middag och bildleverans. 

 

Att synas är att finnas idag.

Att få till ett bra foto handlar framförallt om att känna sig bekväm och känna självförtroende. Därför är det en bra investering att få hjälp med hår, makeup och icke att förringa, rätt val av kläder så man ställer sig framför kameran med en inre stark känsla. Att hitta en fotograf som får en att le naturligt och känna sig ”som en stjärna” gör också en enorm skillnad på slutresultatet. Innan du sätter igång behöver du även tänka igenom vad du vill förmedla med bilden. 

Stylingpaket -För dig som tycker det är svårt med kläderna

Här är vi på Stilkonsulterna proffs på att få dig att se ut som du vill känna dig och få ihop din look med ditt budskap. Inför dessa fotodagar kommer du att kunna köpa till Personal Shopping och Stilkonsultering där vi innan din fotodag går igenom din garderob hemma hos dig eller ONLINE och plockar ut och bestämmer dina outfits för de olika bilderna. Vi genomför även en shopping och en provning innan fotograferingen för att komplettera med det du eventuellt saknar och som du sedan kan behålla efter din fotografering för att kunna leva upp till dina nya snygga bilder IRL. Sedan är vi givetvis med under fotodagen och ser till att allt ser rätt ut och sitter på plats under själva fotograferingen. 

Hör av dig för en

Anmäl ditt intresse idag för att få löpande uppdateringar om våra fotodagar och säkra din plats.

Vi reserverar oss för COVID19 uppdateringar och förbehåller oss rätten att anpassa eventet utifrån rådande restriktioner och vi följer givetvis folkhälsomyndighetens alla restriktioner.

Stilkonsulterna och Photo Genique Academy